ZJAZDNOSŤ ciest: Aký je aktuálny stav ciest na západe Slovenska?

Veronika Salayová

Situácia na Slovensku sa viac-menej stabilizuje, ale keď problémy ešte v niektorých obciach a mestách pretrvávajú aj dnes. Tu je aktuálny stav ciest v Trnavskom kraji, ktorý bol najviac postihnutý víkendovými povodňami. 

Župní cestári zo Správy a údržby ciest Trnavského samosprávneho kraja boli celú noc v pohotovosti. Odstraňovali napadané stromy na cestách, blato a robili opatrenia, aby dopady prívalov vody boli čo najmenšie.

Prejazdnosť ciest na Záhorí sa veľmi pomaly zlepšuje, avšak stále sú niektoré úseky ťažko prejazdné alebo neprejazdné. Situácia sa však môže meniť, informuje Trnavský samosprávny kraj na sociálnej sieti.

 

Na týchto úsekoch si dávajte pozor

Zároveň kraj upozorňuje, že je stále neprejazdný most ponad Chvojnicu medzi Holíčom a Skalicou, pričom spoje liniek regionálnej autobusovej dopravy medzi týmito dvomi mestami sú obojsmerne vedené cez Vrádište a Prietržku. 

Do odvolania je uzatvorený hraničný prechod Moravský Sv. Ján – Hohenau. Cesta medzi Borským Mikulášom a Lakšárskou Novou Vsou - cesta je stále zaplavená, no prejazdná so zvýšenou opatrnosťou.

Úsek je označený dopravným značením. Cesta III/1169 – Borský Sv. Jur, časť Tomky – smer Studienka – cez cestu preteká voda, úsek je však je prejazdný so zvýšenou opatrnosťou a je označený dopravným značením.

Ak musíte cestovať, zvýšte opatrnosť na cestách, a, ak je to možné, vyhnite sa vyššie uvedeným úsekom ciest.

 


Na záver pripomíname, že počas dnešného dňa majú udelené riaditeľské voľno študenti Spojenej školy v Holíči, Strednej odbornej školy strojníckej v Skalici, Strednej zdravotníckej školy v Skalici a Gymnázia F. V. Sasinka v Skalici.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Polooblačno
24 °C / 8 °C
Konštantín
Zajtra
Skoro jasno
24 °C / 7 °C
Ľuboslav
Sobota
Jasno
24 °C / 5 °C
Matúš
Nedeľa
Jasno
24 °C / 7 °C
Móric
Pondelok
Jasno
24 °C / 6 °C
Zdenka
Utorok
Jasno
24 °C / 7 °C
Ľuboš
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd