Počasie v stredu bude pokojné. Pekný deň nenarušia ani zrážky

Počasie v stredu bude pokojné. Pekný deň nenarušia ani zrážky
Veronika Salayová

Stred týždňa prináša na Slovensko pokojné počasie, ktoré dnes nič nevyruší, a to dokonca ani zrážky či zatiahnutá obloha. Dnešok bude priať pobytu vonku.

Stred tlakovej výše sa dnes presunie nad Pobaltie a po jej zadnej strane začne od juhu do strednej Európy prúdiť teplý vzduch. Streda tak bude pokojná a ničím nerušená.

Dnes vykukne aj slniečko a dáždniky pokojne nechajte doma. Streda bude príjemne teplá s typicky jesennými teplotami do +17 °C.

Teplotné maximá v stredu
Teplotné maximá v stredu, Zdroj: iMeteo

 

 


Nie je to typické Babie leto

Dnes bude jasno alebo polojasno, len ráno nás môže prekvapiť hmla. Fúkať bude len slabý vietor, takže nám nič dnes nebude brániť v tom, aby sme sa príjemne prešli po čersvom vzduchu. 

Veľmi podobný charakter počasia nás čaká aj ďalšie dni. Ak vás zaujíma, že či ide o začiatok Babieho leta, tak vás musíme sklamať.

Nejde o typické Babie leto, pretože viaceré podmienky pre presne stanovenú definíciu Babieho leta nie sú splnené, takže toto obdobie týmto pomenovaním nazvať nemôžeme. 

 

Tak či onak, tieto pokojné dni si vychutnajte naplno a tešte sa z príjemnej a farebnej jesene. 

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Jasno
15 °C / -1 °C
Vladimíra
Zajtra
Skoro jasno
15 °C / -1 °C
Hedviga
Piatok
Polooblačno
15 °C / -2 °C
Lukáš
Sobota
Jasno
16 °C / -1 °C
Kristián
Nedeľa
Jasno
15 °C / 1 °C
Vendelín
Pondelok
Jasno
19 °C / 1 °C
Uršuľa
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd