Nedeľa bude pokojná. Od búrok si oddýchneme a bude aj príjemne slnečno

Nedeľa bude pokojná. Od búrok si oddýchneme a bude aj príjemne slnečno
Veronika Salayová

Po sobote plnej búrok bude nedeľa už oveľa príjemnejšia a hlavne pokojnejšia. Búrky dnes nehrozia a zasvieti nám aj slniečko. Dnešok bude priať vonkajším aktivitám. 

Kým sobota sa niesla v búrlivom charaktere počasia, rovnako tak ako aj nočné hodiny, nedeľa už búrky neprinesie. Lokálne sa môžu dnes objaviť prehánky s úhrnom do 3 mm, ale od silných búrok s bleskami si nateraz oddýchneme.

Posledný deň v týždni bude prevládať veľmi pokojné počasie s teplotami do +30 °C. Bude jasno a polojasno a pofukovať bude severný vietor, ktorý môže byť prechodne aj silnejší.

 

Letné teploty aj s miernym vetrom

Teploty vystúpia na +25 až +30 °C, avšak vietor bude príjemných schladením počas tohto teplého dňa, lokálne aj malé prehánky.

Nedeľa tak bude priať vonkajším aktivitám, preto sa vydajte napríklad na turistiku alebo aspoň príjemnú prechádzku. Príjemne sa môžete schladiť aj na kúpalisku či pri jazere. 

Nezabudnite ani na ochranu pokožky, vhodné oblečenie a dostatok tekutín. Na pozore by mali byť najmä starší ľudia, tehotné ženy a deti.

UV index dnes dosiahne hodnotu 7,6, čo je pomerne vysoké číslo v závislosti od nadmorskej výšky. 

 

Prajeme pekný víkendový deň a pohodový oddych pred novým pracovným týždňom. Viac o vývoji počasia na ďalšie dni si nájdete v našej dennej predpovedi

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Jasno
24 °C / 7 °C
Móric
Zajtra
Jasno
24 °C / 6 °C
Zdenka
Utorok
Prehánky, búrky
24 °C / 7 °C
Ľuboš
Streda
Občasný dážď
20 °C / 10 °C
Vladislav
Štvrtok
Dážď
22 °C / 7 °C
Edita
Piatok
Prehánky
18 °C / 6 °C
Cyprián
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd