Kaskadér v Prahe hazardoval so životom. Rozhodol sa zasurfovať si v rozbúrenej Vltave

Veronika Sádovská

Už druhý deň úrady apelujú na ľudí, aby sa nepribližovali k rozbúreným vodám, ale tento muž nemá pud sebazáchovy. Rozhodol sa zasurfovať si rovno v rozbúrenej Vltave. Toto ani nič podobné určite neskúšajte.

Toto ani len neskúšajte napodobniť. Šialenstvo ohrozujúce život pre niekoľko lajkov na sociálnych sieťach a zaujímavé video. Muž si priviedol na tento svoj počin aj kamaráta, ktorý celý priebeh jeho riskantného činu nakrúcal.

Toto video zverejnil na sociálnej sieti ešte včera. Rozhodol sa svoj kaskadérsky kúsok zverejniť na TikToku, kde už má vyše 90 tisíc lajkov.

 

Nebezpečné povodňové vody

Muž sa rozhodol použiť rozbúrenú Vltavu namiesto oceánskych vĺn, avšak to určite nie je ideálne miesto, kde zlepšovať a ukazovať svoje športové zručnosti. Ohrozil tým svoj život.

Rozbúrená povodňová voda je kalná s množstvom bahna, konárov a vôbec cez ňu nevidno. Mohla niesť akékoľvek trosky, ktoré ho mohli zraniť. Vo videu nie je vidno, ako sa dostal na breh, no ani plávanie v rozbúrenej vode nie je bezpečné.

Toto rozhodne nerobte a už vôbec nie pre zábavu či video na sociálne siete, aj keď ste veľmi dobrý športovec či plavec. Bahnité povodňové vody sú nebezpečné aj pre najskúsenejších plavcov. Takét hazardovanie so životom určite nie je niečo, s čím by sa mal chváliť.

 

Včera skončilo v rozbúrených vodách niekoľko ľudí

Pritom práve včera sme aj my informovali o mužovi, ktorý spadol do rozbúrenej vody a už sa nevynoril či o posádke celého auta, ktoré tiež spadlo to rieky, ktorá bola nebezpečne rozbúrená.

Len pred dvoma hodinami evakuovali dokonca úplne celú obec kvôli dramatickému zvýšeniu hladiny rieky Bečva. „Z rozhodnutia starostu obce, ako predsedu povodňovej komisie bola vyhlásená evakuácia obyvateľstva z dôvodu extrémneho ohrozenia, kedy došlo k dramatickému zvýšeniu hladiny na Bečve v Tepliciach a voda má doraziť do Rúr v pondelok 16. 9. cca o 1 hodine ráno,“ píše sa na stránke obce.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Polooblačno
24 °C / 8 °C
Konštantín
Zajtra
Skoro jasno
24 °C / 7 °C
Ľuboslav
Sobota
Jasno
24 °C / 5 °C
Matúš
Nedeľa
Jasno
24 °C / 7 °C
Móric
Pondelok
Jasno
24 °C / 6 °C
Zdenka
Utorok
Jasno
24 °C / 7 °C
Ľuboš
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd