FOTO: Búrka pri Komárne nabrala obrovskú silu. Zničila celú terasu, zdvihla trampolínu a brala aj akvárium

FOTO: Búrka pri Komárne nabrala obrovskú silu. Zničila celú terasu, zdvihla trampolínu a brala aj akvárium
Veronika Salayová

Nočná búrka pri Komárne nabrala takú veľkú silu, že odhodilo veľké detskú trampolínu, a dokonca zhodila aj ťažké akvárium. Búrka zničila rodine celú terasu a ostali im iba oči pre plač. 

Intenzívne búrky, ktoré sa prehnali juhozápadným Slovenskom, napáchali množstvo škôd. Môžeme smelo skonštatovať, že západným Slovenskom sa prehnali najintenzívnejšie búrky od začiatku roka.

Búrky, medzi nimi aj supercely, na krajný juhozápad prinášali veľmi vysokú bleskovú aktivitu, intenzívne zrážky, silný vietor a krupobitie.

V obci Svodín, v okrese Nové Zámky padali až 4-centimetrové krúpy a veľmi veľké krúpy zaznamenali aj o kúsok ďalej v obci Gbelce.

Okrem krúp spôsoboval škody aj silný vietor. Ten prevracal všetko, čo mu prišlo do cesty a dokonca vo Svodíne vyvracal aj stĺpy elektrického vedenia.

 

V obci Imeľ ostali veľké škody po búrke

Práve veľmi silný vietor v kombinácii s intenzívnou búrkou napáchal veľké škody aj v obci Imeľ v okrese Komárno, kde sa búrka s vetriskom poriadne vyzúrili na záhrade rodinného domu.

zničená trampolína
zničená trampolína, foto: Sandra/WA

Búrka zdvihla do vzduchu detskú trampolínu, rozhádzala terasové sedenie, a dokonca zhodila aj veľké ťažké akvárium, ktoré mali majitelia na terase. Po búrke ostala terasa domu úplne zničené a majiteľom ostali len oči pre plač.

rozbité akvárium
rozbité akvárium, foto: Sandra/WA

 

 
 


Zlou správou je, že bez búrok sa nezaobídeme ani dnes. Treba sa pripraviť na ďalšiu vlnu. Všetko dôležité sa dozviete v našom ONLINE prenose.

Ak aj vám ostali po nočných búrkach škody, budeme radi, ak nám vaše fotografie alebo videá pošlete na náš WhatsApp.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Oblačno
16 °C / 5 °C
Viera
Zajtra
Prehánky
15 °C / 3 °C
Natália
Pondelok
Skoro jasno
17 °C / 3 °C
Eliška
Utorok
Skoro jasno
21 °C / 4 °C
Brigita
Streda
Dážď
19 °C / 4 °C
Dionýz
Štvrtok
Polooblačno
21 °C / 4 °C
Slavomíra
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd