AKTUÁLNE: Pripravte sa na odrieknuté či meškajúce VLAKY. Na tratiach sú popadané stromy

Veronika Salayová

Veľké problémy majú po včerajších búrkach aj železničiari. Mnohé vlaky majú od rána meškanie, pretože mnohé trate sú plné popadaných stromov. Obrňte sa preto dávkou trpezlivosti, ak sa práve chystáte na cestu vlakom. 

Včerajšok dal poriadne zabrať. Búrkový komplex napáchal množstvo škôd a dnes ráno sa ratujú škody po búrkach, ktorých nie je málo. 

Nové správy prichádzajú aj z festivalu Pohoda, kde sa podľa najnovších informácií zranilo 15 ľudí prevažne vo veku 19 až 49 rokov, z toho boli dvaja cudzinci. Dve ženy vo veku 20 a 24 rokov utrpeli zlomeniny driekovej chrbtice a panvy.

Ako sme informovali, hlavu v smútku majú poľnohospodári a aj energetici majú plné ruky práce, keďže po búrkach sú tisícky ľudí bez prúdu.

 

Odrieknuté či meškajúce vlaky

Výrazné problémy hlásia aj železničiari v dôsledku meškajúcich vlakov. Na tratiach sú totiž popadané stromy, ktoré sa priebežne odstraňujú. 

ZSSK informuje, že rýchlik z Banskej Bystrici do Bratislavy má takmer hodinové meškanie, rovnako mešká aj viacero osobných vlakov v okolí Trenčína, Bánoviec nad Bebravou či Nových Zámkov.

V dôsledku vplyvu počasia bol odrieknutý aj vlak Praha − Budapešť v úseku Bratislava hl. sv. − Štúrovo št. hr., informovalo ZSSK. Odrieknutý bol aj vlak v úseku Šurany − Nové Zámky.

 

Ak sa dnes chystáte na cestu vlakom, obrňte sa dávkou trpezlivosti a sledujte aktuálne informácie železničiarov. 

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Jasno
35 °C / 15 °C
Nora
Zajtra
Skoro jasno, búrky
35 °C / 14 °C
Drahoslava
Pondelok
Skoro jasno, búrky
34 °C / 15 °C
Linda
Utorok
Jasno
36 °C / 15 °C
Belo
Streda
Jasno
36 °C / 15 °C
Rozália
Štvrtok
Jasno
34 °C / 15 °C
Regína
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd