AKTUALITA: Mesto Bratislava vyhlásilo MIMORIADNU SITUÁCIU

Veronika Salayová

Naše hlavné mesto vyhlásilo dnes mimoriadnu situáciu na základe nepriaznivej poveternostnej situácie. V Bratislave platia výstrahy pred dažďom, vetrom aj povodňami. 

Mesto Bratislava vyhlásilo v piatok na základe stanovísk Slovenského hydrometeorologického ústavu (SHMÚ) a vývoja meteorologickej situácie mimoriadnu situáciu. 

V našom hlavnom meste oficiálne platia viaceré výstrahy, ktoré vydal SHMÚ, konkrétne pred dažďom 2. stupeň, pred vetrom 1. stupeň a pred povodňami 2. stupeň.

 

Zároveň preventívne od poobedia uzatvorí parkovisko na Tyršovom nábreží (Lunapark), ako TASR o tom informoval hovorca Bratislavy Peter Bubla. 

Polícia informuje o aktuálnom stave

Polícia SR zároveň informuje, že doposiaľ boli policajné hliadky vyslané na Slovanské nábrežie do mestskej časti Devín, kde je aktuálne zatopená časť parkoviska.

Ďalej boli vyslaní na Budyšínsku ulicu, kde došlo k pádu konára na vozovku. Na Odborárskej ulici a taktiež na Račianskej ulici v blízkosti Depa Krasňany vykonávali potrebné úkony spojené s padnutým stromom na dve osobné motorové vozidlá, informuje polícia na sociálnej sieti. 

 

 

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Skoro jasno, búrky
24 °C / 5 °C
Eugénia
Zajtra
Polooblačno
24 °C / 8 °C
Konštantín
Piatok
Skoro jasno
24 °C / 7 °C
Ľuboslav
Sobota
Jasno
24 °C / 5 °C
Matúš
Nedeľa
Jasno
24 °C / 7 °C
Móric
Pondelok
Jasno
24 °C / 6 °C
Zdenka
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd