Ako bude v PONDELOK? Týždeň začne dokonalým počasím

Ako bude v PONDELOK? Týždeň začne dokonalým počasím
Ema Bazhaykin

Počasie nás už niekoľký deň po sebe teší nádherným jesenným počasím. Prvý deň pracovného týždňa bude doslova dokonalý.

Počasie na Slovensku nám prialo počas celého víkendu a príjemné slnečné lúče s jasnou jesennou oblohou nás neopustia ani počas pracovného týždňa.

Noc bude na mnohých miestach už veľmi chladná, priam mrazivá. Najnižšia nočná teplota môže klesnúť na +1 °C až -5 °C, ak teda chodievate do práce v skorých ranných hodinách, určite sa nezabudnite poriadne obliecť.

Okrem ranných mrazov sa ojedinele vyskytne aj hmla, preto ráno počítajte s oškrabávaním auta a po ceste si dávajte pozor na námrazu.

 

Deň prinesie teplo a slnko

Už s prvými slnečnými lúčmi sa však postupne začne vyčasovať a aj dnešný deň bude teplým a slnečným.

Najvyššia denná teplota dosiahne +13 °C až +18 °C, v údoliach ojedinele okolo +11 °C. Teplota na horách vo výške 1 500 metrov nad morom bude dosahovať okolo +13 °C.

Krásny deň nám neskazia vietor ani zrážky. Fúkať bude prevažne slabý, na západe a severe miestami prevažne južný vietor do 20 km/h. Zrážky dnes neočakávame.

 

Pekné a stabilné počasie s jasnou oblohou očakávame až do budúceho týždňa, preto si cez deň užite do sýtosti slnečné lúče, a vo večerných hodinách vesmírne divadlo v podobe kométy C/2023 A3 (Tsuchinshan-ATLAS) alebo Orionidov, ktorých maximum nastane práve dnes v noci.

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Jasno
17 °C / -4 °C
Sergej
Zajtra
Oblačno
17 °C / -4 °C
Alojza
Štvrtok
Skoro jasno
18 °C / -2 °C
Kvetoslava
Piatok
Jasno
19 °C / -3 °C
Aurel
Sobota
Jasno
18 °C / -4 °C
Demeter
Nedeľa
Skoro jasno
17 °C / -3 °C
Sabína
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd