Španielsky šéfkuchár Yelel Cañas Formiconi prevádzkuje svoju reštauráciu vo Valencii, ale rád cestuje po svete, aby mohol objavovať nové chute a podeliť sa o svoje skúsenosti aj s ostatnými. Tentokrát sa chystá do Tatier, kde vám predstaví pestrofarebnú, rafinovanú a chutnú španielsku kuchyňu. V sobotu 29.6.2019 si vychutnajte španielsky temperament na tanieri všetkými zmyslami.
Degustačné 5-chodové špeciálne menu obsahuje:
CHOD 1:
„Ajoblanco“ Cesnakovo – mandľová studená polievka s hroznom
CHOD 2:
„Mar y montaña“ Králičia a krevetová terina s omáčkou z plodov mora
CHOD 3:
„Bacalao al Pil Pil“ Filet z tresky konfitovaný v omáčke typickej pre oblasť Basque country, vyrobenej z olivového oleja, cesnaku a papriky
CHOD 4:
„Carrilleras“ Bravčové líčka 12 hodín pomaly dusené na červenom víne, so zemiakovými štruktúrami a espumou zo sladkého vína
CHOD 5:
„Torrija“ Horúci puding z chleba, mlieka a škorice, s jablkovou a rozmarínovou zmrzlinou
Všetky potrebné informácie nájdete tu (https://www.hotellesna.sk/sk/gastronomia/gastronomicke-akcie/spanielsky-gastro-vikend-2019.html)
Cena samostatnej večere, ktorá sa uskutoční v sobotu 29.6.2019 o 18:00, je 45€/osoba.
Zarezervujte si k tomu pobyt na celý víkend, alebo pokojne len na jednu noc a užite si skvelý wellness v krásnom prostredí.
CENA POBYTU
Dvojlôžková izba ŠTANDARD (cena pobytu za 2 osoby/1 noc) 169 €
Dvojlôžková izba ŠTANDARD (cena pobytu za 2 osoby/2 noci) 269 €
Apartmán Superior SUITE (cena pobytu za 2 osoby/1 noc) 179 €
Apartmán Superior SUITE (cena pobytu za 2 osoby/2 noci) 289 €
SLUŽBY ZAHRNUTÉ V CENE