Vodiči, pozor: Niektoré cesty sú v Bratislave neprejazdné, varuje polícia

Veronika Salayová

Bratislavská polícia upozorňuje vodičov, že niektoré cesty sú v Bratislave zaplavené a neprejazdné. Ktorými úsekmi neprejdete? 

V súvislosti s poveternostnou situáciou polícia Bratislavského kraja upozorňuje vodičov o úsekoch, ktoré sú neprejazdné, a to v dôsledku toho, že sú naďalej časti v našom hlavnom meste zaplavené.

Ide o úsek Devínska Nová Ves – Istrijská ulica, ktorá je ťažko prejazdná a neodporúča sa prejazd ulicou, ďalej je to Devínska cesta v úseku od výjazdu na Dlhé Diely po Devín, ktorá je v tomto úseku taktiež neprejazdná.

 

Úseky, ktorými v Bratislave neprejdete

Rovnako polícia informuje, že neprejazdné je aj Slovanské nábrežie, ktoré je zaplavené. Neprejdete ani cez Devínske jazero a Devínsku cestu od Karlovej Vsi v smere na Devín. Ulica Na Hriadkach medzi Devínom a Devínskou Novou Vsou sa vykonávajú protipovodňové opatrenie.

Doprava pre obyvateľov Devína je riešená formou kyvadlovej dopravy, ktorá vozí obyvateľov od kostola smer Devínska Nová Ves a na ulicu Na Hriadkach.

Ďalej je uzatvorená aj Viedenská cesta, a to od výstaviska až po úsek pod Starým mostom. Ulica Kočánkova po Starý most je rovnako neprejazdná. 

 

Aj keď to najhoršie máme už za sebou, situáciu na cestách radšej nepodceňujte. 

Predpoveď počasia
Viac
Dnes
Polooblačno
24 °C / 8 °C
Konštantín
Zajtra
Jasno
24 °C / 7 °C
Ľuboslav
Sobota
Jasno
24 °C / 5 °C
Matúš
Nedeľa
Jasno
24 °C / 7 °C
Móric
Pondelok
Jasno
24 °C / 6 °C
Zdenka
Utorok
Prehánky, búrky
24 °C / 7 °C
Ľuboš
Pošlite nám svoje fotografie Podarilo sa vám zachytiť zaujímavý meteo moment? Podeľte sa oň s našimi čitateľmi. Odoslať fotografie Pošlite nám svoje fotografie Napíšte nám na Whatsappe Pridajte sa k našej komunite v aplikácii Telegram
Reklama MediaAd